Ledig dagar... | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Ledig dagar…

Jag har blivit bättre & bättre på att bara vara ledig på mina dagar. Inte så pass att jag lägger fötterna på bordet & kollar film hela dagen men iaf så pass ledig att jag inte planerar utan jag bara gör det jag känner för & hinner med. Som idag sov jag ut, äntligen…efter veckans matförgiftning var den sömnen väl behövd sedan drog jag ihop en smoothie med vetegräs för att rensa kroppen från allt skit & det ska jag fortsätta med. Med lite energi i kroppen gick jag & Duchess ut på en 2 timmars promenad i skogen. Det är verkligen som musik för själen. Bara vandra & vandra. Sen blev det lite plock här hemma, hann städa lite & nu blir det en tripp till Mall of Scandinavia & ett träningspass. Lediga dagar, alltså praise the Lord!

Vad tycker ni om min hoodie & harembyxor från Dcore jag fick hem idag?

P2110454 P2110469 P2110470

P2110476

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats