Är du en WörkOuter? | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Är du en WörkOuter?

Nu ligger anmälan för nästa WörkOut ute på hemsidan. Så ta chansen nu att bli en i gänget med kanske Stockholms gladaste & galnaste gäng. WörkOut är träningen där du får jobba med din rörlighet, teama ihop dig med nya vänner & använda deras kroppsvikt som träningsverktyg & därefter avslutar vi alltid passet med ett redigt flås! Under dina 5 veckor med Oss kommer du att bli rikare på inte bara en drös med nya träningsvänner men även massvis av kunskap kring din träning & kropp. För mig som coach är det viktigt att WörkOutpassen är utbildande & att du ska få mer förståelse för hur din kropp fungerar & hur man ska tänka kring tekniker.

Hoppas verkligen att vi ses! xo xo

12696920_10156520178655026_231829432996455775_o

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats