Söndagsgympa på Sportpalatset. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Söndagsgympa på Sportpalatset.

Project Booty är i full rullning & idag fick jag med mig min pärla Annica. Temat är att inte köra så tungt utan rätt. Det ska brinna i bootyn & man ska känna att varje övning verkligen ger den rätta brännande känslan 🙂

Vi körde utfall både bulgariska & ett gäng lite flummiga som vi inte fick med på bild men kan visa dom vid annat tillfälle.

Dom körde vi 3×15

P1310370

Två övningar där emellan, bland annat höga knälyften med gummiband som jag kört med Paula & gång upp på hög låda med utsträckning bakåt med ben. De körde vi 1 min (per övning/ben) innan vi vilade i 1 minut. Blev två set av det.

Och avslutningsvis körde vi en cirkel. 30 sek per övning a 4 övningar innan vi vilade i 30 sekunder. Cirkeln körde vi 4 varv 🙂

Skulle ni vilja se video på alla övningar?

P1310385 P1310386 P1310388 P1310391

Hoppas på rullstol imorrn men vi får se. Benen är bra möra nu iaf!

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Vore kul med en video! Man får sån inspiration då och får då se hur du gör så kan man själv prova det. Berätta gärna i videon olika grejer att tänka på vid övningen! Vore riktigt kul och bra med videos! 🙂

  1. pischas

   Va kul att ni vill se mer videos. Detta ligger nu på min to-do-list & det utlovas absolut fler videos även med bra beskrivning 🙂

 2. Sanna

  Jaaa!! Videos i mängder är bra! Du är så härlig. Det är så gött att gå in här och läsa för jag vet att jag alltid får en positiv känsla. Tack!!!

  1. pischas

   Men åh va fint skrivet, tack snälla för att du kikar in! Jag ska absolut ge er fler videos om ni gillar det 🙂

Annons
stats