Glutenfria proteinbars. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Glutenfria proteinbars.

Ni vet ju att jag älskar MAXIM redan & nu har dom nyligen lanserat deras nya glutenfria proteinbar som är precis lika god som vilken annan bar som innehåller gluten. Oftast kan jag tycka att glutenfria produkter riktigt tråkiga & smakar som något man kanske skulle mata en gnagare med men MAXIM har verkligen lyckats med den denna bar.

Den är inte bara god, perfekt storlek att ha i fickan som INTE smälter utan den har dessutom 20 gram protein och ett minimalt sockerinnehåll för dig som är ute efter mycket protein men gärna skippar onödigt socker. Den har även ett högt fiberinnehåll som håller dig mätt.

Kika in på hemsidan, just nu kan ni beställa hem produkter till rabatterade priser 🙂

IMG_7200 IMG_7201

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats