Nyttigt julgodis. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Nyttigt julgodis.

Efter att levt på smalmat i Thailand & tränat två gånger om dagen har min kropp genomgått en riktigt fantastisk detox. Jag känner mig energifylld, sover bra & jag känner mig lätt i kroppen. Hoppas verkligen att jag lyckas bevara energin hela vintern vilket ni alla vet hur svårt det kan vara när det är så mörkt hela tiden. Och en annan sak jag tänkt på när man kommer hem i december är att man kommer hem lagom till alla julbak. Det står skålar med choklad överallt, det bakas saffransbullar, lussekatter & massa massa godis! Det är lätt hänt att även vi som vanligtvis inte har några problem med att säga nej till sådant faller ner i träsket. Ok, jag tar en & sedan hittar man sig själv med ansiktet i skålen för att slicka upp det sista sockret med rödsprängda ögon & fragma runt munnen. Det viktiga under dessa tider är att verkligen hålla sig till sina mål mat om dagen så att man i hungern inte nafsar åt sig en näve pepparkakor & stillar hungerkänslan med för att sedan bli vrålhungrig sent på kvällen. Självklart ska man unna sig det goda under denna månad men med måtta. Ingen mår bra av kilovis med bullar & knäck. Ät med måtta när du VÄL ätit ordentligt som du ska då kan jag lova dig att du inte kommer att vilja trycka i dig lika mycket som du kanske hade gjort på en hungrig mage. Sedan finns det topprecept på nyttigt julgodis man kan ha hemma eller bjuda över familj & vänner på 😉 Gör något annorlunda i jul & överraska med hemmagjord snickers eller härliga rawfoodbollar med pepparkakasmak!

Nyttiga snickers, recept HÄR

IMG_6930

Mandel & fikonbollar , recept HÄR

595866-mandel-_-_fikonbullar-mandel_fikonbollar_b1

Banan & jordnötssklubbor, recept HÄR

banan-och-jordnotsklubbor-719417-liten

Nyttig fudge, recept HÄR

Julgodis_Chokladtryffel-med-apelsin-och-flingsalt_1200x450

Brownie gjord på svarta bönor , recept HÄR

Black-Bean-Brownies-01

Nyttiga chokladbollar, recept HÄR

3U5A0796-1024x682

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats