ACAIBOWL. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

ACAIBOWL.

Yummy yummy in my tummy!!

Klev upp i ottan idag & drog av lite jobb. Älskar verkligen Söndagar. och framför allt att kliva upp när ingen annan ännu vaknat. Det var fortfarande mörkt & genom fönstret såg jag grannarnas julljus tända. Så mysigt! Så lagom till att BF vaknade så hade jag redan gjort hur mycket som helst plus att han vaknade till en alldeles nygjord acaibowl 😉

FullSizeRender-4

Recept på acai bowl:

1 redig tsk acaipulver ( jag använde rene Voltairs)

1 banan

En näve frysta bär (hallon & blåbär i min)

Agavesirap efter smak, personligen gillar ja inte för sött.

0,5 dl mandelmjölk

Kör allt i mixern & häll upp i fin skål.

Garnera med Pauluns granola, lite kokos & en klick jordnötssmör 🙂

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Frukosten ser både god och förfärlig ut. Jag kan inte riktigt bestämma mig. Men det kan säkert vara ett bra komplement till min standard frukost med havregrynsgröt, två ägg och en glas apelsinjuice. Hur länge känner du att du kan stå dig på din frukost?

    // S

Annons
stats