Sightseeing in Patong , ping pong show? | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Sightseeing in Patong , ping pong show?

Nu har vi kommit till träningsveckans mittpunkt & det är många trötta kroppar men humöret är på topp i gruppen 🙂 Det är verkligen en av de viktigaste delarna på en resa som den här. Att dynamiken i gruppen funkar & att alla känner sig glada 🙂 För att bryta av dagarna från lite träning har vi planerat in vissa utflykter till platser vi vill att de ska ha hunnit se innan de lämnar Thailand & Phuket.

En plats som ligger mig väldigt varmt om hjärtat som många inte förstår varför är Patong. Det är där min träningsresa började & det är även där jag har mest fina minnen från.  Även om det är en plats som många chockas av & det är mycket alkohol & annat så finns det såklart ett sätt att bo & leva där utan att varje dag besöka Bangla Road som gatan heter där allt händer.

Vi tog iaf med gruppen dit & vi erbjuds allt från selfiesticks till ping pong shows. Några shoppade som tusan & andra åt ostron. Som ni förstår finns det verkligen något för alla där. Jag & Annica testade simulatorglajjer för första gången & det var sjukt roligt! Det enda vi såg var alltså en berg & dalbana som vi åkte upp & ner för. I vanliga fall sitter man i en stor simulatormaskin som rör sig samtidigt men här var det thaistyle. Vi fick glasögon & tre thaiare som drog i Oss så vi skulle tro att vi höll på att ramla. Sjukt roligt!

Se videon från det så får ni se hur galet det ser ut 🙂

[youtube]https://youtu.be/zNrKtsRbFQA[/youtube]

IMG_6159 IMG_6160 IMG_6165 IMG_6168 IMG_6169

1448297001-9793

Förväntansfulla innan “åkturen” börjar

1448297382-9793 1448297392-9793

Och här flög vi ner för ett stup haha…vi hade panik! 1448297401-9793 1448297411-9793

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats