The Shack. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

The Shack.

Sedan jag var här sist har mycket hänt. Just denna sida av Phuket är rätt ny för mig då jag egentligen aldrig hängt så mycket här vid Chalong. På “min” thailandtid var det egentligen bara Tiger Muay Thai man besökte här för att träna men jag var på ett bra ställe uppe i bergen borta vid Patong & de mesta jag kände till och så vidare var på den sidan så jag drog mig aldrig hit. Men nu är det verkligen ett av mina absoluta favoritområden. Hela gatan som Titan & de andra ställena ligger nära eller på är full av grymma matställen med nyttig rawfood, smoothies, proteinshakes, fighter meals you name it! Verkligen ALLT finns för att du ska kunna träna precis vad du vill & äta helt å hållet rätt för vilket ändamål du än har med träningen.

Själva har vi fastnat för The Schack , ett grymt ställe som är inspirerat från ett riktigt surfer aussie place 😉

Hela stället verkligen osar Australien som jag älskar!

Allt är gjort på bra råvaror, inget socker & inredningen är magisk!

PB216877 PB216878 PB216879 PB216876 PB216885 PB216880

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats