MARCO ALEXIS LURAR. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

MARCO ALEXIS LURAR.

Innan jag åkte till Thailand fick jag med mig dessa fina lurar från MarcoAlexis. Jag behövde ett par nya då jag ALLTID tappar bort mina original från iphone så jag tänkte att köper jag ett par som är lite snygga så kanske jag vill ta hand om dom lite bättre. Oftast är ju små lurar inte jättebra, ljudet är inte det starkaste & dom kan göra ont efter ett tag. Men dessa var verkligen hur toppen som helst! Ljudet är fantastiskt och låser ute alla andra ljud & dom är mjuka som bomull. Är så nöjd! PLUS, att dom är riktigt stilrena med fina detaljer & man får en fin liten bag till dom vilket gör att jag har mycket bättre koll på dom.

Det finns flera olika färger och ni hittar dom HÄR

PB156695 PB156696 PB156697

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats