Beachworkout! | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Beachworkout!

Idag började resan på riktigt! Ett piggt gäng väntade förväntansfullt på vad som komma skulle 😉

Och det fick vi alla känna på. Stranden var ingen lek. Eller jo, passet påminde mycket om hur jag lägger upp mina WörkOutpass men det var mitt på stranden & i gassande sol. trots att klockan knappt hunnit slå 10 var det redan helt galet. Svetten lackade men alla var tuffa & emellanåt var det såklart vattenpaus & svall i havet. Bästa med allt var att efter passet var det bara att kasta sig i havet!

PB216796 PB216797 maxim

Ni missar väl inte att kika in på de andras bloggar för fler härliga bilder?!

My! Tanja! Annica! Marcello! 

PB216806 PB216809

Jag rekommenderar varmt ALLA som framför allt har långa träningspass eller lopp framför sig att klicka hem TOTAL HYDRATION från MAXIM. Det är brustabletter med kolhydrater & tre mineraler för att optimera kroppens upptag av vätska & minimera risken för vätskeförlust.
Det är som ett pitstop för kroppen i brusform.
MYCKET bra i värmen!!!

PB216811

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats