And off we go. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

And off we go.

Nu var det dags att lämna Cassia Hotel för denna gången. Det har varit en fantastisk vistelse med massa äventyr & riktigt bra service. Jag tror alla vi kan rekommendera att bo där. Allt går att ordna genom hotellet & det finns alltid någon som kan hjälpa till med precis vad som helst. Alla utflykter som vi gjorde bokades genom dom & det var verkligen bra klass på allting! Pick ups i tid & guider som pratade engelska så man förstod vad man kikade på osv. Men framför allt vad som fick mig att tycka om stället mest av allt, färgerna! Så mycket färger att min väska från inreda.com nästan försvann som ett camouflage 😉

Jag kände mig iaf riktigt bra matchig! Älskar den verkligen! Bra storlek & massa färger, det går absolut inte att ta fel på den på baggagebandet när den kommer åkandes iaf 🙂

 pisch väsk PB206788

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats