Video med thaiboxning från Thailand | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Video med thaiboxning från Thailand

Tjopp tjopp, då var round 2 avklarad på thaiboxningsstället vi hittade här bredvid Oss. Ikväll fick jag sällskap av My då de andra valde att ta hand om sig själva med sköna behandlingar & lyxa till det innan det ska på med hårdhandskarna 🙂 Det var första gången Mysan testade thaiboxning på riktigt & hon var riktigt grym så ni får passa Er där hemma om ni möter henne i en mörk gränd. Jag blir så stolt över henne. Så ung tjej, ensamstående med en son, egen företagare med blomsterbutik i Kalmar samtidigt som hon pendlar upp till Stockholm & gör alla sina mediajobb. Älskar powerbruttor & hon är verkligen en!

Ikväll verkligen spöregnade det & åskande med muller & stundvis blev himlen helt lila. Men vi for iväg på moppen som avtalat & det var riktigt skönt att köra ikväll, kvavt som tusan men jag intalar mig att jag åker hem med superlungor så bara att bita ihop 🙂

Här kan ni kika på en video från ikväll. man har sett fräsigare ut men men ingen har sagt att träning är lätt & ser man inte ut som en påse skit efter har man nog inte tränat tillräckligt hårt.

Så varsågoda…typ rond 23 eller något… haha

[youtube]https://youtu.be/eLvNqFAgbsU[/youtube]

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats