Min löpbuddy. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Min löpbuddy.

Ni vet det här när man ska skaffa en kompis man kan träna med för att bli pushad? Typ en som du kan hålla rygg på när det blir tungt på löprundan. En sådan ville jag ha när vi för 4,5 år sedan skaffade Duchess. Duchess är av rasen american staffordshire terrier also called amstaff. En hund med mycket energi, gott självförtroende & enorm busighet.

Jag citerar från rasbeskrivningen

“Då amstaffen är en hund med stor arbetsvilja behöver den dagliga tillfällen att för att få utlopp för sin energi för att inte bli uttråkad och destruktiv.”

Jag fick Ferdinand. Ni vet tjuren på Kalles jul som sitter å sniffar på blommorna? Det är min tjej det.

Hon hatar allt som har med motion att göra. Hon vill mysa & gosa. Äta vällagad HEMMA & EGEN lagad mat & hatar regn & andra konstiga temperaturförändringar. Bästa som finns är solen, den kan man ligga å lata sig i i oändligheter 🙂

Härom dagen sprang vi min vanliga runda runt Flatensjön i Stockholm som är en kuperad slinga med massvis av backar på 5.6 km. Vanligtvis tar den rundan mellan 25-30 min för mig att springa beroende på dagsform 😉 Denna dag med Duchess tog det närmare timman. Medan jag väntade in henne hann jag göra 64 squats totalt.

Man får väl se det positiva i det liksom 😉

IMG_5245 IMG_5249 FullSizeRender-2

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats