Tjejer sökes!! | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Tjejer sökes!!

Ett jättestort & viktigt ämne som ligger mig varmt om hjärtat är ätstörningar. Hur vi påverkas av sociala medier & pushas mot att se våra kroppar på ett visst sätt eller försöka efterlikna de normer som “krävs” för att vara den “snygga” & “smala”. Jag har själv gått igenom ohyggligt många år av elaka tankar om mig själv & ett självhat mot mitt utseende därför tycker jag det är otroligt viktigt att man tar upp detta ämne mer än någonsin & hjälper unga tjejer att komma på rätt tankar & se sig själv med sanna ögon & inte samhällets photoshoppade lins.

Väldigt många tjejer är för hårda mot sig själva och hur dem ser ut, så Karolinska Institutet i Stockholm letar efter deltagare till en online-studie som heter sBody Project som handlar om att acceptera sin kropp och fungera som en prevention för ätstörningar. Detta för att hjälpa unga tjejer i ett extremt utseendefixerat samhälle att trivas med sina kroppar. Programmet går ut på att en liten grupp vid fyra tillfällen under en timme träffas via internet där man jobbar med sin kroppsuppfattning. Deltagandet är helt anonymt och programmet syftar till att vägleda deltagarna att reflektera, diskutera och testa ett alternativt förhållningssätt.

Dom rekryterar gärna tjejer mellan 15-17 år så känner du dig manad till detta viktiga projekt tveka inte att höra av dig.

Klicka på bilden nedan så kommer du vidare till deras hemsida där du kan anmäla ditt intresse.

Desktop5-720x450

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats