Min träning består av. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Min träning består av.

Just nu består min träning av att springa en hel del trappor & att bära saker fram & tillbaka från Stockholms alla möbelbutiker, så kul träning har jag haha. Nä skämt åsido men all min lediga tid går åt till att lyfta in, packa ut & in och så vidare. Alla som någon gång flyttat i sitt liv vet vilken pers det är. Men snart så. Ska bli så kul att visa Er vad vi åstadkommit & kanske då få lite förståelse för att jag är lite frånvarande 😉 Men igår hann jag iaf med TEAMWODEN på NOXBOX innan jag begav mig till IKEA.

Riktigt dödspass & precis det jag behövde för att klara 2,5 timme på IKEA 🙂

Hoppas ni hade en fin helg!

x x

FullSizeRender IMG_5183 IMG_5195 IMG_5206 IMG_5207

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats