Aktiv matlagning på Aveqia med Maya från Oslagbar hälsa. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Aktiv matlagning på Aveqia med Maya från Oslagbar hälsa.

Igår morse var en mycket lärorik och färggrann morgon. Vi var ett gäng morgonpigga personer som möttes för att ta del av Maya´s underbara frukostworkshop som hon hade tillsammans med Raw Agency & Vitamix. Vitamix är verkligen mixarnas gudfader! Vi körde ner precis allt från stora potatisar till anannas med skal på & allt blev mixad precis till den lösaste soppan om du ville 😉 Men det som chockade mig mest vara tt vi gjorde både soppa & kaffe och det kom ut varmt från mixern! Alltså att preppa en matig soppa till lunch skulle inte ta dig mer än en kvart med prepp innan för att sedan kasta i allt & servera! Sjukt chockad & impad. Typiskt nog har jag & BF köpt Oss en hel serie från kitchenaid så hoppas att den iaf kanske kan mäta sig liiiite i närheten av denna mixern för den va sjuk! 

Recepten vi tog del av var fina Maya som kokat ihop. Allt var såklart rawfood & höstens alla färger visade sig på bordet när vi sedan skulle äta. En underbart mysig morgon med massa ny inspiration som jag ska njuta av i mitt nya kök efter renoveringen vi gör…oops…avslöjade jag precis något? 🙂 Då kanske ni förstår vad det är som tagit min tid. 

Men nu ska jag bara önska Er en fin dag, mer om det andra längre fram.

x x

rawness_pa200651-1024x683

FullSizeRender-2

FullSizeRender

FullSizeRender-3

FullSizeRender-4

FullSizeRender-5

 

Min partner in crimekitchen 😉 Christina, läs gärna hennes blogg HÄR

IMG_5095-2

FullSizeRender-6

rawness_img_8207-1024x768

rawness_pa200648-1024x683

rawness_pa200679-1024x683

 

Underbara Maya från Oslagbar Hälsa, kika in hos henne HÄR för massvis av inspiration! 

FullSizeRender-7

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats