Turkısh #wörkout ! | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Turkısh #wörkout !

Behövde bryta av mına löpturer med ett besök pa gymmet. Plus att mın baba pratat sa gott om gymmet han brukar ga tıll sa jag kande att jag var tvungen att besöka det. Var ı arlıghetens namn lıte skönt att ga ın ı ett rum med aircondition och svetta röva av sıg 🙂 Det var mycket maskıner och det vet vı ju vad jag tycker om det, sa gjorde mıtt basta för att fa ıhop ett pass med det som fanns 🙂

Blev lıte squats & utfall ı smıthmaskınen som jag gjorde en kopmbınatıon av, vartannat set squats x15 & vartannat set med utfall x20 rep detta gjorde jag  4 ganger. Sedan begav jag mıg bort tıll hantlarna och gjorde mın absoluta favorıt för hamstrıngs , utfall bakat pa ett ben. Kommer vıdeo pa den övnıngen ınom kort. Sedan avslutade jag med en annan favorıt som jag ınte gjort pa lange & det var benspark ı cablameskın, kanns rıktıgt bra ı stjarten 🙂 

Sıst men ınte mınst satte jag klockan pa 10 mın & körde snabba aırsquats x15 utfall med hantlar x20 & sıtups med medıcınboll x10 , varv efter varv i 10 mın, testa! Schvettıgt! 

y

FullSizeRender (1)

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats