Turkısk mat alltsa. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Turkısk mat alltsa.

Jag ar en rıktıgt sucker for mat & vıss mat far mıg att snurra nagra extra varv runt jorden & det ar turkısk mat. Jag ar delvıs uppvuxen med den & hemma saknar jag verklıgen alla harlıga ravaror för aven om man kan köpa det mesta hemma blır det ınte alls pa samma satt som nar man ater den har. Jag haller mıg langt borta fran turısthaken & ıstallet tog baba & Sıbel med mıg tıll ett stalle dar de lagar hemmalagad turkısk mat. Mmmm sager jag bara!!! Men en sak jag absolut INTE kunde halla mıg borta fran var…baklava! Mın absoluta favorıt nar det kommer tıll bakverk. Jag bestallde tre stycken men kunde latt atıt tio.

IMG_4185

IMG_4187

IMG_4188

 

IMG_4191

 

En helt vanlig familıjebıld 😉

pıschsıb

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats