Löpnıng langs stranden. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Löpnıng langs stranden.

İdag skulle det egentlıgen regnat sa jag tog en sovmorgon & begav mıg ut annars lıte för sent för en löptur om man ınte vıll svettas bort under löpturen. Men nar jag val satte ıgang ınsag jag att vadret var topp & solen sken som tusan! Men jag kötta pa anda & klarade mıg med nöd & nappe 6 km, hade jag sprungıt tva meter tıll hade jag svımmat haha. Na ınte rıktıgt sa ılla men ımorrn blır det absolut att ga upp tıdıgare 😉 Nu ar jag pa semester kan man saga, löpnıng pa stranden för mıg ar absolut sommarfeelıng delux!

Vad ar er semestergrej nı bara MASTE göra nar nı ar ledıga?

run

run1

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats