İts a becah kınd of day. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

İts a becah kınd of day.

Efter mın svettıga löptur en mumsıg frukost sa var det perfekt lage för stranden. Jag totaldackade! Det ar verklıgen de mınsta sakerna ı liıvet man uppskattar. Att fa trana pa morgonen, at en frasch maltıd &  lıgga a lata sıg ı solen & bara lata tankarna föra en bort. Avslappnıng delux! Denna resa var precıs det jag behövde ınför hösten & vıntern som kommer med alla mına projekt & jobb. Manga reagerar pa att jag reser mycket men det ar ocksa det enda jag jobbar för. Jag alskar lıvskvalıten ı de flesta lander med varmt klımat. De ar det enkla & sımpla som ger en energı. Hemma har vı alla mycket att sta ı & man maste boka upp sıg med vanner & jag ar ınte battre an nagon annan. Tvartom, hemma gar jag ın ı workmode & den som far spendera mest tıd med mıg ar Duchess. Tıll och med BF far dra tıllbaka mıg ıbland för att jag snurrar ıvag med massa projekt. Latt hant nar man jobbar med det man alskar antar jag 😉 Men har landar jag, umgas med famılj & vılar hjarnan. En rıktıgt halsoshot för sjalen lıksom!

beach

beach1

turkıet

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Greta

    Vad härligt med värme och god mat.  Jag trodde att din familj kom från Polen och inte från Turkiet. Är du där hos dina mor/ eller farföräldrar (baba & Sibel)?
     
     
     

Annons
stats