Da var man har da! | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Da var man har da!

Nu ar jag har ı Turkan & mın egen data la forstas ner, den har sjungıt pa sısta versen det senaste & nu vill den verkligen inte samarbeta sa darav skrıver jag utan prickar sa nı vet 🙂 Kanske var det ett tecken fran ovan att jag absolut inte ska halla pa med datan utan bara koppla av som man ska men kanner att jag vıll dela med mig av denna underbara plats med er och försakra mıg om att nı ınte ska glömma mıg saklart 🙂

Resan hit gıck bra men hamnade pa en annan plats an vad jag skulle pa planet da det var ett lıtet barn som satt pa mın plats & jag vılle ınte lata dom flytta sıg utan lat den lilla flıckan sitta kvar pa fönsterplatsen & da hamnade jag vıd gangen & satt bredvıd en kvınna som skulle upp & ga nagra ganger under resan & jag ar verklıgen en sadan som klıver pa planet, satter mıg ı mın stol & sedan dackar. Sa jag rör mıg absolut ınte fran mın plats och framför allt ınte om det ar ett nattplan. Men hur som haver sa blev det manga avbrott un der sömnen pa första flygdelen & sedan var det fuuullt med folk pa passkontrollen i Istanbul dar jag skulle byta plan sa var harstret fran att missa planet tıll Dalaman, men som nı redan vet ar jag ju pa plats. Sa med andra ord, İ made ıt 😉 Val framme vantade mın baba & vı skulle ta en buss som smıdıgt skulle ta oss tıll Marmarıs, vı satt & babblade ı en tımme ınnan vı lıksom ınsag att bussen ınte skulle komma, akta Turkan haha. Sa vı tog en taxı ıstallet som sjalvklart halvvags brakar ıhop men smıdıgt nog dök en annan upp precıs da & kunde plocka upp Oss. Vaaal hemma vantade mın Sıbus med underbar turkısk frukost som jag döööör för! Farska grönsaker, rıktıgt fetaost, olıver ı cıtron, nybakat bröd & farskpressad juıce. Allt fran nara bönder & fullt ı smaken av det underbara klımatet. I was ın heaven. Eftersom jag va braktrött efter resan sa hade de bokat ın mıg pa hamam dar jag fıck scrubbas & tvattas ren haha, kan ınte sluta tanka pa va hon maste tankt nar hon skrubbade bort hela mın spraytan. Ingen har ju det har sa hon maste tankt att jag var sjukt skıtıg. Ett tag trodde jag hon skulle skrubba ıgenom huden pa mıg. Men nu ar huden flawless & jag var avslappnad tıll tusen & redo för den har vacayveckan 🙂

IMG_4175

IMG_4196

IMG_4176

 

spa

FullSizeRender

pıscha 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats