SATS ARLANDA - SICKEN DRÖM! | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

SATS ARLANDA – SICKEN DRÖM!

För första gången på alla mina resor tog jag mig ut  i riktigt god tid för att hinna träna innan mitt plan lyfte & så att jag även hann sitta & äta en bit mat efter i lugn och ro. Aldrig har min tid på Arlanda känts så peaceful haha, kanske för att jag reser ensam denna gång & med BF behöver man alltid tänka 16 gånger till om vi har med allt & oftast är vi ute i det absolut sista. Han gör alltid narr av mig att jag vill vara ute på Arlanda 4 timmar innan planet lyfter & den enda gången jag har lyssnat på honom och låtit han styra tiden ropade dom tillslut ut våra namn i högtalaren & vi sprang Oss svettiga över hela flygplatsen med hamburgare i ena handen & väskor i den andra. Jag fick typ magsår av det & därför väljer jag hellre att vaa ute i god tid & strosa omkring & ta det lungt på flygplatsen än att få svettattacker & typ svimma innan man kliver på planet. Så som planerat åkte jag ut i supergod tid & bestämde mig för att besöka SATS som ligger inne i Radisson sas hotellet. Och tjuhuu vilket himla bra SATS! Superlitet MEN med precis allt & lite till du behöver. Nu kommer jag ALLTID att köra denna rutin, sorry BF blir inte bara 4 timmar innan utan nu kommer vi 24 timmar innan så vi hinner träna kvällen innan, sova på hotell & sedan träna ett pass innan vi drar oxå! Fanns så jäkla massa kul jag ville träna med men såklart får man ju sällan lats med allt man vill på ett pass.

Idag stod det intervaller på 2 min fart 12 x 7 med 1 min vila emellan då jag gick av bandet & promenerade & sedan körde jag ett komplex med stången bestående av 5 övningar som jag kan visa i ett senare inlägg, blir riktigt mos i armarna av den 😉 Hade jag haft mer tid hade jag lagt mig i JACUZZIN som också fanns på gymmet & avslutat med bastu men hungern hade sin lag & det var dags att checka in väskan så får spara det till nästa gång! 

SATS ARLANDA får iaf 5/5 🙂 

IMG_4134

 

Middan satt fint också 😉

IMG_4135

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Martina

    Shit vad nice 😀 Hur mycket kosta det eller har du något SATS kort? Förstår inte rikgtigt vart hotellet är inne på Arlanda, men låter verkligen nice! Kanske ska prova det nästa gång. Är ju grymt tråkigt att bara gå runt och glo på flygplatsen men minst lika tråkigt att vara sen 😉 
    Grym mat fick du i dig också! Härligt. 

Annons
stats