VILL DU HA FIN HUD? KIKA IN HÄR. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

VILL DU HA FIN HUD? KIKA IN HÄR.

Okej jag vet att jag sagt det förut men nu har jag hunnit med några till besök fter mitt förra inlägg & jag säger bara wow wow wow, den här tjejen gör i särklass de absolut bästa behandlingarna i Stockholm. Jag behöver verkligen inte ens testa alla för att veta detta. jag utgår från mina & andras resultat efter att de besökt fröken Emelinda på AlterEgo här i stockholm. Jag har haft problemhud tidgare med så kallad vuxenacne som efter medicinering försvann men lämnade efter sig lite ojämn hud & ärr. Inte av den värsta sorten men ändå ärr som gör att min hud inte känns slät. Jag vet att jag lätt får pormaskar & jag försöker riktigt mycket med bra produkter, sover aldrig med smink & tvättar mig noga varje morgon & kväll. Allt för att hålla min hud i schack. Jag har gått på alla typer av behandlingar hos flera andra & ja jag tänkte att, tjaa jag gör allt vad jag kan & då får jag acceptera att min hud liksom är såhär…FEL. Sedan jag har börjat gå hos den här kvinnan har hon gjort under i mitt ansikte! Inte bara får man en djuprengörande behandling, hon masserar & får en att känna sig som en kung! Till råga på det har jag aldrig sett så snygg ut efter en behandling. Snyggare än innan jag kom till och med! 

Huden liksom strålar & tackar en! Please please please OM ni funderar på att unna Er någonting, vadsomhelst för Ert utseende besök denna kvinna. Ni kommer förstå precis allt jag menar! 🙂 

Slå henne en signal om ni har frågor, oavsett om ni tror att ni är allergiska mot någon produkt eller fått något annat galet sagt till Er. RING EMELINDA THE MAGICA OF SKIN ——> 0706079434

 

Ja, detta är EFTER min behandling & JA vi har till och med klämt & tömt porerna! Några timmar efter den här behandlingen gick jag på fest vill jag tillägga. OCH nej, det är inget filter på dessa bilder. 

FullSizeRender (55)

FullSizeRender (56)

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats