WÖRKOUT DAGS! | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

WÖRKOUT DAGS!

Måndagar är dagar som många avskyr.  Men för mig är det ny vecka & nya möjligheter. Det är så otroligt mycket spännande på gång nu att jag knappt vet vart jag ska börja! Det är en hel del jobb, nya projekt men även en kortare semestervecka till Marmaris väntar, hallelujah! Blir ett bra avbryt innan hösten slår till på riktigt.

Men, idag är det Måndag & dags för WörkOut att sätta igång igen & jag tänkte bjuda in Er som är sugna att testa 🙂

 

Vad är WörkOut? WörkOut är ett högintensivt träningsupplägg där vi jobbar med den egna kroppen eller varandras kroppsvikt. Vi kombinerar parövningar med funktionella övningar för hela kroppen. Vi bygger inte bara upp en styrka & stabilitet i kroppen utan även konditonen får sig en förbättring. En viktig del i WörkOuten är att vi lägger stor vikt på rörlighet. Man kan säga att Du blir smidig som en vessla, snabb som en leopard & stark som ett lejon 😉 

När? Med start idag 31/8 kl 18.30 vid Gullmarsplan mötesplats: Enskedehallen

Varje Måndag & Onsdag i 5 veckor

Pris: Första passet när man vill priva är alltid gratis men vill man vara med på hela WörkOuten kostar det endast 1200:- för 10 pass totalt. 

 

Ge det en chans & kom & testa 🙂 De flesta kommer tillbaka när träningsvärken släppt 🙂

Och vill ni se lite bilder från träningarna är ni välkomna till vår grupp på FB, sök bara på WörkOut finns en grupp för medlemmar det är den ni ska till.

Har ni frågor maila mig på pischas@gmail.com

 

Kram! 

11542020_10153406427852674_8413661704892777641_n

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats