En bit av mina tankar. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

En bit av mina tankar.

Även om jag kanske inte delar med mig så mycket av det på bloggen så är det verkligen så at jag är en person med mycket tankar. Kanske därför jag behöver bryta min vardag & bege mig ut i skogen för att bara vara helt tyst med dom. Promenera & andas, ta hand om dom & bearbeta. Jag tänker på allt mellan himmel & jord. Ibland tänker jag på hur ytligt det kan gå till i vårt lilla avlånga land. Hur folk vill vara glada för din skull för att det går bra men det får aldrig gå bättre. Då ska du tryckas bort, ignoreras eller snackas skit om. Jag har varit med om allt från blåsningar, kopierande & skitsnack men jag har hållt huvudet högt och ryggen rak. Jag vet vad som betyder mycket för mig & vart jag är på väg, FRAMÅT. Jag har alltid varit en drömmare & jag blir ledsen när jag pratar med människor som har blivit så nedtryckta av allt vi har omkring Oss. Rädslan för vad människor ska tycka & tänka så att dom inte vågar leva ut. Det kan vara personer med stora talanger som kommer att grävas ner under marken med hemligheten att dom besatt något riktigt bra. Jag kan inte. All min kreativitet som jag har måste ut. Annars skulle jag bli galen! Allt jag gör kommer inte bli bra eller ens kanske bli av men att jag inte ens försökte eller gjorde en liten research över om det var möjligt skulle skada mig mer än att någon vill tycka något. Jag är inte snyggast, bäst, snabbast, starkast men jag gör ALLT för det jag tror på. Jag kanske inte passar in i något särskilt fack. För det har jag märkt att det är viktigt med dessa fack. Om du har ett avvikande beteende från normen kan du få det svårt. Man brukar säga att vi tjejer kan vara riktigt elaka mot varandra men jag kan lova Er att killar kan vara riktigt hemska dom med. Jag har aldrig förstått varför man inte vill pusha & stötta varann. Och aldrig förut har jag märkt det så väl förren jag blev egen företagare. Det är som vissa väntar på att man ska stupa. Jag har varit med om arbetsplatser där man inte längre “passade” in & då är det lättaste sättet att frysa ut & få en att känna sig ovälkommen och inte en del av teamet. Att vara själv på sin “arbetsplats” är inte det lättaste. Jag har allt sadlat på mina axlar & det är fantastiskt att jag kan ta ledigt när jag vill men jag måste också jobba dubbelt så hårt. Jag går aldrig hem från jobbet. Det är alltid med mig. Men detta är såklart inget man ser eller läser på bloggen, instagram eller facebook hos någon av Oss. Vi delar det positiva, det vi brinner & jobbar så hårt för. Och aa, stundvis är det ett jäkla tjat. Det får man tycka. Säkert har jag haft flera personer som avföljt för att dom inte “orkar” med min träning. Så många gånger jag hört folk prata om facebook kompisar & till exempel säga, aa jag såg det men jag orkade inte lajka. ORKADE INTE LAJKA?! Du är ett knapptryck från att göra en person en tjänst eller ge någon ett leende på läpparna, men nej scrolla du vidare med ditt liv. Det jag egentligen ville säga här är att omge dig med människor som vågar tänka utanför boxen. De som tänker positivt & stöttar dig i dina drömmar & beslut du tar. Håll dig borta från de som inte har egen karaktär & behöver leva på andras & stjäla de som inte är deras.

Var du, så mycket du du bara kan!

Var ett orginal & aldrig en copycat. Lev nu & för alltid! 

 

Att träffa likasinnade personer är aldrig försent. De som delar med sig & ser dig som en tillgång inte en motgång. Det är dom guldklimparna du ska hitta. Ditt liv kommer att bli mycket ljusare & roligare då.

Här tränar jag med My Martens som jag arrangerar träningsresan till Thailand med. En fantastisk människa på många sätt! 

Foto: Linda Himsel

Kläder: Dome Fitness

Styling & makeup: Sara Sethsson

_MG_4414

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Fortsätt precis som du gör Pischa 💪 ingen småsint människa som inte kan unna andra framgång ska få stå ivägen, du rockar!
    Jag brukar säga “Har man inte ens försökt så har man redan misslyckats” och din text är precis i mina tankebanor!
    Heja!

Annons
stats