TRÄNINGSRESA TILL THAILAND! | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

TRÄNINGSRESA TILL THAILAND!

Äntligen kan jag släppa nyheten som jag har suttit & jobbat med bra länge nu, faktiskt redan sedan förra träningsresan i våras! Men tiden går snabbt & nu är det dags för nästa. Det absolut bästa med denna resa förutom att vi ska till ett av mina absoluta favoritland är att jag har min fina vän My Martens vid min sida. 

My är ett riktigt knippe energi som inte haft en riktig häftig viktresa då hon tappat hela 40 kg. Nu är hon mer än någonsin insatt på träning & hälsa & följer därför med på resan för att berätta sin story & är med & pushar & tränar på resan 😉 

Den här resan erbjuder allt förutom flygstolen. Det har vi valt att göra på så sätt för att det ska bli så billigt som möjligt för Er som följer med. Billigaste flygen kan ni hitta HÄR <———– !

Så hur kommer denna resa att se ut? 

Jo, ni kommer att bo ett stenkast ifrån vår träningsanläggning TITAN FITNESS där ni ska träna som aldrig förr under 10 dagar. Titan Fitness är ett av Phukets största & bästa träningsanläggningar där dom erbjuder träning i hög klass av duktiga coacher. Förutom träningen finns det möjligheter för skön massage & gött häng i solen när ni inte är nere på Titan & svettas. Resan kommer precis som den förra andas WörkOut & det är ett ypperligt tillfälle att lära känna nya träningskompisar. På Era lediga dagar väntar härliga aktiviteter som bara Thailand kan erbjuda 😉 

Och såklart behöver ni inte tänka på det minsta. Maten, träningen & allt runt omkring har vi donat för Er så det är en resa med massa avkoppling från vintern som väntar. 

Jag & My har planerat detta länge nu & vi har inte kunnat vänta på att få dela detta med Er.

Hoppas att vi ses & vill ni läsa mer om resan så hittar ni den informationen HÄR

 

phuket-02

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caisa

  Åh de hade varit roligt att hänga med, har varit med om samma resa som henne.
  Vägde ca 100kg för några årsedan och nu har jag tappat mycket i vikt (vet inte hur mycket, vill inte väga mig, kollar i spelen hellre).
  Och nu har jag problem med bukfettet som vägrar försvinna och jag har varit inne på spåret att göra en operation men de är såååå dyrt och när man väl har gjort den så är jag rädd att man hittar något annat som man inte är nöjd över. Men ska testa c9 om en månad oxh hoppas att lite försvinner.
  Du känner ju annica och marcelo och de är dom som fått mig att börjar träna och äta bra så hade de inte varit för deras pepp genom bloggarna så slå tanken mig, hur hade jag sett ut idag?
  Så mitt intresse för träning och kost är stor och jag har även börjat att jobba på mitt gym med att hålla i cirkelpass och de är verkligen de jag vill hålla på med.
  Och en sak till, älskar din blogg den är så inspirerande! Vem vet vi kanske ses på resan!
  Kramar Caisa!

  1. pischas

   Va kul att Annica & Marcelo inspirerat dig till dina mål! Otroligt bra jobbat, din resa kommer att motivera många 🙂 Hoppas att vi ses i Thailand vore superkul. Kram!

Annons
stats