Räknar ner dagar... | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Räknar ner dagar…

Nä usch asså vilken sommar. Nu räknar jag ner minuter & sekunder känns det som innan jag klockar ur för semester i solen 🙂 Är så taggad & skulle packa väskan redan igår, inser att jag snabbt fick 100kg övervikt…shoppat massa fina sommarkläder senaste men eftersom det inte varit någon användning för de här så vill jag ta med dom till Spanien. Blir nog bäst att jag bokar en till resa så delar jag upp resväskan haha…i-landsproblem delux eller nåt. Nä men går man runt i träningskläder hela dagarna & egentligen aldrig får chansen att klä upp sig fint i människokläder så tar man ju såklart chansen på semestern! 🙂 

Började dagen med att springa ute i regnet & lyssna på Sommarprat med Zara larsson. Var riktigt skönt faktiskt att lyssna på det istället för musik. Och hon är fan riktigt tuff den där tjejen! Jag gillar tuffa tjejer, som vågar stå upp för sig själva, vågar synas & framför allt höras! Go Zara! 

FullSizeRender (23)

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats