Hälsokicken! | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Hälsokicken!

I helgen körde jag & underbara My ett rejält WörkOutpass i Vasaparken. Jag kan inte ens förstå att min lilla ide med WörkOut faktiskt börjar arta sig ett namn just nu 😉 Och eftersom WörkOut ska få gå ombord på Cinderella den 20 Augusti & My är bloggambassadör för resan så är det ju självklart att hon skulle få ett smakprov på vad som komma skall 🙂 

Det blev en hel del rörlighetsövningar som My fick himla massa träningsvärk från tänka sig vad som kan hända när man gör rätt med kroppen 😉 Och sedan skrattade vi ikapp med några parövningar innan vi såklart avslutade med the grand finale…flås flås flås 🙂 

Glöm inte att det fortfrande finns platser kvar till Hälsokicken & det vore så himla kul om ni läsare, vänner, familj ville följa med. Det är första gången någon sådan här resa görs & vi är massvis med härliga träningsfolk & profiler som kommer att vara ombord & svettas med Er.

Det lilla kämpiga i det här är att man måste RINGA & boka, förstår att det är lite oldschool istället för boka knappen men det kommer verkligen att vara värt det! 

24 timmar med flås, inspiration & massa skratt! 

klicka på bilden med mig & My som kommer ni till Hälsokickens sida. 

Puss på Er! 

 

Fotograf: Sebastian Grönvall 

image138

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Hej du inspirerande kvinna! 😊

    Tänkte bara höra om du även sysslar med mat och träningsupplägg till klienter (typ en 38årig Emma som behöver och vill komma i form)

    Tacksålänge !

Annons
stats