HÅRFÖRLÄNGNING MED HAIRTALK - HAIREXTENSIONS | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

HÅRFÖRLÄNGNING MED HAIRTALK – HAIREXTENSIONS

Jag har nog gjort det mesta med mitt hår både i färger & frisyrer, har dock aldrig vågat mig på pojkkort just för att jag verkligen ÄLSKAR långt fylligt tjockt hår. Men när man experimenterar med extensins & färger & sedan hade ett litet missöde när jag sist skulle ta ut mina extensions som var gjorda med keratinvax så slet det nå så fruktansvärt på mitt hår. Så vägen därifrån har varit rätt ointressant i hårväg för min del. Jag har undvikit fön, plattång, locktång ja allt som heter snygg styling egentligen plus att jag behandlat det med produkter som OLAPLEX. Bästa som hänt frisörvärlden sedan saxen typ. Den behandlingen rekomdenderar jag verkligen varmt till Er som vill stärka Ert hår, den har gjort under för min torra buske jag burit på toppen av huvudet. Men nu har jag väntat bra länge & varit duktig så äntligen var det dags för mig att unna mig något ritkgit fint så jag valde de finaste av de finaste iaf enligt mig & många andra som provat den här typen av hårförlängning.

Nämligen HAIRTALK , ni kanske har hört talas om dessa extensions då många börjat använda dessa typer av extensions på grund av att det är de absolut mest skonsamma som finns ute på marknaden just nu. Metoden är att man fäster håret i små tejpbitar som absolut inte känns när man tar på håret alltså om någon skulle få för sig att klappa en på huvudet skulle de aldrig känna att man har en förlängning. Detta hår man sätter in OBSERVERA nu, fäster man om igen efter 6-8 veckor, såklart helt beroende från person till person och hur snabbt ditt hår växer. Men du behöver alltså inte köpa nytt hår utan samma hår återanvänds, det är SÅ grym kvalite. Ni kan kika in på min instagram ( https://instagram.com/pischas/ )  och kolla videon jag la upp när jag fluffar i håret. Det är lätt & alla vet som haft extensions tidigare att man behöver några tvättar innan håret lägger sig med ditt egna, Hairtalks gick ihop med mitt hår direkt! Detta hår passar perfekt både till att förlänga men också för att fylla ut tunt hår, det syns som sagt inte!

Men självklart behöver ni någon som är grym på detta, att håret är magi det vet ni nu men sedan behöver ni den där magiska touchen från en person som vet vad den gör 😉 Och min magiska person är Terese Paavola på salong BALSAM på Rörstrandsgatan i Stockholm. Så otroligt duktig! Och även om ni inte vill skaffa just Hairtalks så tycker jag att ni ska ge henne ett besök. Den här tjejen vet absolut vad hon gör! Hon lyssnar, ser & skapar wonder. 

Titta bara här, från tråkhår…

IMG_2079

 

Till galahår!!

IMG_2082

IMG_2087

För att boka in Er hos Terese så ringer ni Salong Balsam på 08303068 eller 0702421514

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Greta

    Snälla Pischa, kan du byta hårfärgen. Du var så snygg i rött hår.
    Det passade din personlighet mycket bättre. Du passar inte alls
    som blondin.

Annons
stats