Morgonträning. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Morgonträning.

Idag värker det i kroppen efter gårdagens pass jag fick köra med min kompis David. Han hade lagt upp ett kul pass blandat gymnastiska övningar där vi började passet med att gå på händer i 15 minuter riktigt kul att värma upp kroppen med det & defintivt något jag ska lära mig att behärska en dag. 😉

Sedan körde vi massor av marklyft & jag tog nåt form av PR i det så det var absolut kul men roligast var avslutet när vi gasade på med shittleruns, jumping airsquats, situps & wallclimbs. Maxade varv på 10 minuter, thats my cup of tea 😉

Fick även upp David på löpbandet & avslutade passet med lite spurter 15sek maxfart x10 & vila 15 emellan.

Schvettigt värre.

IMG_2063

IMG_2069

IMG_2073 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats