Åh vilken lycka!! | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Åh vilken lycka!!

Idag fick jag på mig slåssvantarna nere på Allstars med världens bästa Karlsson 😉 Nu har min höft känts så himla bra peppar peppar, så idag vågade jag mig på några sparkar & fy bubblan va skönt det var! Jag känner mig verkligen taggad på thaiboxningen igen & nu när man hunnit bygga upp kroppen lite & jobbat upp some muscles blir det ju ännu mer krut i slagen så det är ju väldans kul! 🙂 Jocke är superpedagogisk & hittar verkligen sätt som gör att jag känner mig bekväm trots att jag inte sparkat på så otroligt lång tid. Sedan att han ALLTID “glömmer” bort tiden och jag får köra 7 minuters ronder…Den ni. :/ 

Efter en timmas boxning så gick vi ut i gymmet, trots lite dålig sömn inatt fanns energin och vi körde en stångkomplex som var uberjobbigt men satans kul 😉 OCH som om det inte vore nog så gick vi även vidare för att avsluta 3 minuter med KB swingar, push ups & burpees. Jag va död! Men inte död enough, en sista minirond med Jocke på thaiboxningen blev det också. Riktigt dunderpass, älskar när man har dessa pass!

När orken finns, viljan finns & det bara är så jäkla kul!! 

P.S. vet att jag ser galen ut på bilden men drack en NOCCO innan passet kan vart allt koffein D.S

FullSizeRender (21)

Video fråm absolut sista ronden med armar som bly…

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jyNoH6_Uu4s[/youtube]

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats