Vill ni ha fin hud? HETT TIPS! | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Vill ni ha fin hud? HETT TIPS!

Okej okej okej detta är ett riktigt hett tips & det är inget vanligt åh-jag-bloggar-så-får-massa-saker-gratis-inlägg.

Nej detta är ett från-botten-av-mitt-hjärta-jag-är-såååååå-nöjd-inlägg!

Jag är en tjej som har fulla muggar hela dagarna & mycket i mitt privatliv det senaste året har gjort att det har varit svårt för mig att hålla hand om min hud & mig själv som vanligt så man kan säga att min hud har tackat mig till tusen idag när jag gick på ett besök hos den här kvinnan, Emelinda.

Ansiktsbehandlingar har man varit på, en hel drös faktiskt. För några år sedan hade jag även svår acne som inte ville ge med sig & jag fick med medicinens kraft bort dom förbaskade blemmorna & efter det lovade jag mig själv att vara vaksam med produkter både vad gäller smink & rengöringsprodukter. Jag har tyckts hitta rätt med min dagliga ansiktsrutin vad gäller tvätt & fukt men det är en djungel att hitta någon att gå till för att rengöra ansiktet. Ni vet den DÄR hudterapeuten med stort H. Eftersom jag också lätt får massa porer & ofräscheter i huden min så är det liksom aldrig en trevlig upplevelse. Det gör ont och man ser slaktad ut efter & sedan tycker jag sällan att det varit värt pengarna. Allt detta  ar mina känslor tills idag. Jag har aldrig vart med om maken om ansiktsbehandling. 

Jag kände mig som en prinsessa! Och ju mer Emelinda rensade, masserade, tömde & donade kände jag hur min hud började leva. Jag tänkte att nu ser jag ut som en bit pepperonipizza när vi är klara men jag var till och med snyggare än när jag kom, i huden alltså. fräsch, lyster & huden var helt slät! 

Jag rekomenderar VARMT denna kvinna med magiska fingrar! ALLA bör göra en rensing då & då, går man till rätt person så ser & känner man denna skillnad. Detta var en ren AHA-upplevelse för mig & jag liksom flaxade därifrån.

Eftersom jag blev helt ÖVERLYCKLIG & spänstig efter behandlingen så ville jag att ni på något sätt skulle få ta del av detta & klippan Emelinda erbjuder Er som läser denna blogg 20% rabatt på Ert första besök hos henne när ni bokar er facial på antingen 60 eller 90 min. 

Jag kommer att återkomma med bilder på hur fin min hud blir efter mina behandlingar. För det är verkligen STOR skillnad bara efter idag!

Så boka Er tid hos henne antingen tele eller sms: 0706079434

Och ni hittar henne på AltoEgo på Birger Jarlsgatan 32.

IMG_1810

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Diana (La Madre)

    Åh låter som en härlig behandling, såg dock att hon har Exuviance som produkter och jag använder Paulas Choice. Vet inte om det är bra att blanda aha-syror och grejer men kanske ska kolla upp det. 

Annons
stats