#SVETTCÄMP | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

#SVETTCÄMP

Nu är SVETTCÄMP med min kompis Rodde äntligen igång & därav har mina dagar varit fulla av andra saker än att blogga, sorry for that. Ni får helt ekelt börja träna med mig för att ta del av min vardag 😉 Hehe…

Men som sagt, klockan ringer 05.00 då stiger jag upp för att laga frukost till morgonbootcampet för japp, inte tränas dom bara inte utan dom ska självklart fyllas på med energi för dagen innan det bär av mot jobb. WörkOut & SSMT tar hand om sina krigare minnsan. Och dom har varit sååååå duktiga! Solen har skinit på Oss & både morgon & kvällsoch de har krigat på som tusan! Klockan 22.00 MÅSTE jag sova så när jag kommit hem från kvällspasset, ätit & duschat är det bara hopp i säng direkt! Inte mycket action denna vecka förutom träning, jobb, träning , jobb men vet ni…

I DO WHAT I LOVE AND LOVE WHAT I DO! 

Imorgon är det Onsdag & mitten första veckan. De två första dagarna har varit tuffa så imorgon blir det lite skönare tryck om man kan kalla det för det 🙂 

FullSizeRender (28)

FullSizeRender (29)

 

FullSizeRender (27)

FullSizeRender (30)

FullSizeRender (31)

FullSizeRender (32)

FullSizeRender (33)

FullSizeRender (34)

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats