Snabba intervaller. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Snabba intervaller.

Känns som att jag har konstant träningsvärk i mina ben & rumpa sedan jag börjat min storsatsning a la hamstrings sedan en tid tillbaka 😉 Så någon gång i veckan är det gött att bara dra på ett par riktiga spurter på löpbandet. Beroende på vad man har för syfte så kan man välja sina intervaller på löpband eller ute därefter. Eftersom jag vill hålla mina intervaller snabba & med samma fart hela tiden passar löpbandet mig perfekt för just denna träning. Men inget kan slå utomhusterräng med motvind, det är ett styrkepass i sig 😉 Tänk på det när ni väljer era löppass.

Jag började med en jogg på 10 min.

Sedan körde jag 10x 45 sek med 15 sek vila på 15,5 som snabbhet. Och det gick snabbt som fan 😉

Avslutade gjorde jag med 10 min nerjogg. 30 min och du är klar med passet!

Massa tid för avslappning & stretch ju!

Bjuckar på den skitiga spegeln också 😉

FullSizeRender (26) 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats