BIONIC - MISSA INTE DENNA TRÄNING | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

BIONIC – MISSA INTE DENNA TRÄNING

Här om dagen besökte jag BIONIC på regeringsgatan. Jag hade ingen aning om vad som väntade men visste att jag skulle bli uppkopplad genom el. Skeptisk som man alltid är när det är nymoderniheter som dessa så möttes jag av en grymt proffsig & supertrevlig kille som gick igenom allt vad som väntade. Han lugnade mig med mina elchockstankar & sedan fick jag hoppa in i deras träningskläder & kopplas upp 😉

 Träningsformen är baserad på metoden EMS (elektrisk stimulering av musklerna) och sker alltid tillsammans med en personlig tränare. Passet är ENDAST 20 minuter träning (och det räcker gott & väl) & rekomenderas att göras endast 1-2 gånger i veckan. Och jag förstår varför, min kropp har varit helt slut! Detta är en helkroppsträning där man tränar 90 % av kroppens muskler vilket innebär att man tränar muskelgrupper som är mycket svåra att komma åt med “vanlig” träning.

 Träningsformen är baserad på elektrisk stimulering av musklerna (EMS).

Och säger man stimulering kanske det låter lite mysigt men det var sjukt jobbigt & precis alla mina muskler jobbade & jag hade svårt att stå stilla eller göra en rörelse vissa gånger. Jag skrattade sjukt mycket vet inte om det var nervöst skratt eller om jag egentligen har nån thing för elstötar men jag rekomenderar verkligen alla att gå dit & prova. Inte förren nu, två dagar senare tänker jag träna mitt första pass! 

Jag har haft träningsvärk på ställen som jag annars verkligen har svårt att komma åt så därför har jag bestämt mig för att ge detta en chans. Svårt att avgöra långvariga resultat efter att man testat det en gång men ska iaf boka in mig på fler pass 🙂  

Ett perfekt alternativ för Er som har ont eller skador där ni inte bör träna med vikter. Man har använt den här metoden länge på elitidrottare när de ska rehaba tex. Och nu finns det ju till och med i dessa fräscha lokaler så jag säger TESTA! <——————– !!

IMG_0981

IMG_0982

FullSizeRender (12)

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats