Plask med VitaminWell. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Plask med VitaminWell.

Trots att sommaren inte riktigt är här ännu stod det Frukostcrawl på schemat. Jag är verkligen livrädd för att frysa så det var inga snabba fötter på G mot träningen men så fort solen tittade fram lite granna & jag möttes av alla glada Vitaminwell:are så hann jag inte ens säga PLUMS innan vi alla var i vattnet med goggles & simmössa på 😉 

På plats & coach för dagen var Emelie Kierkegaard som har ett SM guld i bakfickan, inte illa pinkat (fast inte i poolen) att vi skulle få coachas av ett riktigt proffs! Passet var sjukt bra upplagt med massa tekniker & såklart en del kallsupar senare så kändes det ändå som att man fick lite snits på crawlen som jag absolut aldrig kunnat ever.

Har mest sett ut som en hund med krampanfall när jag försökt men nu så är jag mer taggad än ever på att bli en duktig simmare.

Som vanligt sjukt bra morgon med bästa VitaminWell, frukost i solen & snicksnack innan det var dax att fånga dagen. 

IMG_0944

IMG_0947

IMG_0962

IMG_0952

IMG_0957

IMG_0966

IMG_0956

IMG_0967

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats