The Healthy Box. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

The Healthy Box.

Medan jag var borta har det hunnit dimpa ner lite grejjor i brevlådan & det är inte förren denna helg som jag hunnit landa med alla saker jag beställt & blivit suprisad med 😉 Och en väldigt speciell sådan sak var mitt paket från The Healthy Box. Jag har länge velat prova att beställa hem en låda då det hela tiden kommer nya produkter på hälsofronten som man liksom inte hinner med att prova eller så har man minnet som en guldfisk som mig & helt enkelt glömmer bort men med The healthy box får man minst 6 produkter i lådan varje månad! 

The Healthy Box är en prenumerationstjänst där du får hem en box med nyttigheter varje månad. Det innebär att du får chans att prova nya spännande hälsoprodukter levererat till ditt hem. Boxen innehåller produkter som nötter, torkat frukt, superfoods, hälsodrycker och rawbars. Det kan också ramla in en och annan hälsotidning eller träningserbjudande. Helt enkelt, en blandning av produkter som får kroppen att må bättre! 

Jag blev sjukt nöjd över paketetet & nu ska det ätas godsaker! 😉 

FullSizeRender (11)

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats