Att bli bortskämd. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Att bli bortskämd.

Innan vi drog till LA hade jag ju min b-day fest & två av mina fina tjejer drog ut mig på ett äventyr som present nu när jag kommit tillbaka. Älskar överraskningar! Ida & Natalie tog med mig till Kista där vi körde gokart, fy satan va kul det är! Första varven körde vi alla som kärringar & hade vi haft blinkers hade vi använt dom också men sedan kom fartdåren fram & vi speedade runt banan så fort att jag började frysa haha. Och som avslut på kvällen, vrålhungriga som vi är träningstjejer tog dom med mig till en supermysig restauarng som heter CHESS BETTY, men skynda har hört att den ska stänga igen 🙁 Servicen var AMAZING, servitören i princip satt i våra knän och förklarade hela menyn. det var franskt kök så ni kan tänka er hur mycket gott som fanns…mmm… Jag & Natta valde råbiff då man fick färsen & sås seperat så man kunde blanda sin absolut bästa råbiff helt själv! Riktigt GOTT! 

Man kan tro att vi ska stycka nån på den här bilden men nope, vi ska bara köra som dårar på en bana passande en ravefest 😉

IMG_0912

IMG_0913

FullSizeRender (8)

 

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats