Löpintervaller på stranden. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Löpintervaller på stranden.

Det är lite sådär med vädret här från & till så mycket soldyrkande blir det inte men på ett sätt är det skönt så vi får saker gjort annars hade man bara velat chilla på stranden & sola, solfanatiker som man är. 😉 Igår gjorde vi ändå ett försök att åka till Malibu för att sola och eftersom mornarna alltid är gråa å molninga trodde vi att det skulle bryta upp men icke, sådär var vi i Malibu & tänkte va fan men så insåg vi att hela stranden ändå va helt full med folk! Det var ju Söndag så alla familjer var där med picknick, par som var på dejt, kids som surfade & träningsfolk som sprang med sina hundar. Det var hur mysigt som helst så vi stannade ett tag & promenerade och kikade på alla lyxvillor som man tyvärr inte kan se från stranden men längs med vägen kan man kolla på dom och drömma sig bort 😉 Blev att vi drog av ett löppass i sanden på Santa Monica på vägen hem. Dessa utegym är helt fyllda med akrobater & streetworkouters så man kommer lätt av sig med det man gör för att man vill kolla på alla. Så vi drog ut på den djupaste sanden & sprang intervaller som ökade för varje gång & sedan minskade efter man hamnat på “toppen”. 

 

Såhär alltså, “Pyramidintervall” : 

Börja spurta på 15 sek

Vila 30 sek

Intervall 30 sek

Vila 30

Intervall 45 sek osv. Ni ökar varje intervall med 15 sek men vilan består med 30 sek hela tiden. Ni fortsätter så tills ni är uppe på 1.30, den intervallen gör ni två gånger innan ni börjar minska varje intervall med 15 sek istället tills ni är nere på 15 sek igen då ni trycker på allt va ni har 🙂 Denna gjorde vi i sanden, mina vader tackar inte mig idag 😉

Som grädden på moset ville jag springa raksträckor ca 50m. Jogg 50m först sedan vänder om & trycker allt vad man har 50 m tillbaka & byter av den andra som personen man kör med som vilat. Ju snabbare du springer ju mindre vila får den andra så det kan bli riktigt jobbigt om man vill. Tänk typ som en staffett som man byter av varann. Vi körde x10, alltså 5 vändor var 🙂 Älskar fart!!

Det kan man köra så länge som man orkar helt enkelt 🙂

FullSizeRender

FullSizeRender (1)

 

AFTER WÖRKOUT FOOD 🙂 Mina matvanor här dödar… haha…

FullSizeRender (2)

IMG_4704

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Simon

  Hej!

  Jag heter Simon och driver bloggportalen Disciplin.se, vi söker nu fler personer som är intresserade att blogga om träning. Vi betalar dig för dina besökare och vi erbjuder nu en gratis domän, t.ex. Dittnamn.se om du börjar blogga hos oss. Med möjlighet till att bli premiumbloggare och få en fast månadslön.

  Har du några frågor så kontakta oss på info@disciplin.se eller skapa din blogg idag.

  Hälsningar
  Simon – Disciplin.se

Annons
stats