Urth Cafe. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Urth Cafe.

Nu har vi hittat ännu en liten going om vi fick tips om att besöka innan vi åkte hit nämligen Urth Cafe. Allt är ekologiskt & stor del är rawfood så mycket fräscht och det känner man, stället osar freshfood 😉 Kön var heeeeelt otrolig. Så mycket folk både för takeaway & för att sitta men det var väl värt & de verkade riktigt vana vid trycket för det gick sjukt smidigt att beställa & maten kom fort 😉 Testade en pudding första gången & det var riktigt gott, det är jättemuffinen med mjölken på om ni undrar. Lite mycket för min smak till frukost men absolut gott!

Mmm rekomenderar varmt denna plats 🙂

IMG_4640

IMG_4627

IMG_4628

IMG_4631

IMG_4636

IMG_4635

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats