Universal Studios Los Angeles. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Universal Studios Los Angeles.

Okej om detta inte var den absolut bästa & roligaste platsen jag varit på i mitt liv!!! Både jag & BF var som två små barn, helt lyriska & ögon stpra som globar. Vi visste varken ut eller in & HANN inte ens äta, observera HANN. Vi var så busy med att leka runt som barn så vi liksom åt inget förren vi båda kom på att det vore bra med lite mat i magen. Då hamnade vi i Springfield, ni vet från Simpson & åt på ett kycklingställe som finns i serien, så jäkla coolt. Kände mig tecknad & ville verkligen inte hem. Antingen vill jag bli skådis nu så ja alltid får uppleva fantasivärldar eller så flyttar jag in till Universal 😉 Fatta att vi var på Wistoria Lane där Desperate Housewife spelades in!! Bästa tipset för Er som ska hit någon gång. köp front line passet vi gick före hela köerna, lite dyrt men LÄTT värt! Vi var där i 6 timmar & hann precis allt på pricken att parken stängde så ni hajjar, YOU NEED THAT PASS! 🙂

IMG_4654

IMG_4652

IMG_4653

IMG_4655

IMG_4656

IMG_4657

IMG_4666

IMG_4658

IMG_4659

IMG_4660

IMG_4663

IMG_4661

IMG_4662

IMG_4664

IMG_4665

IMG_4667

FullSizeRender (1)

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats