Muscle beach Los Angeles. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Muscle beach Los Angeles.

Hur glad blir man inte när man inser att vi har självaste Muscle Beach utanför vårt hotell? LIVET!

Ett utegym som är ett riktigt gym! Venice är verkligen ett ställe som är så flummigt att inget borde chocka en snart. Allt kan hända & du kan träffa vem & vad som helst, större blandning av människor får man leta efter. Så coolt och skevt på samma gång.

Och nu har vi lyft vikter på precis samma ställe som Arnold Schwarzenegger, då känner man sig tuff kan jag lova 😉 Första dagarna här har vi varit helt slut alltså inte slut för att vi gör saker precis heeeela dagarna utan för att vi varit så trötta från den omställda tiden så träningen har varit tuff men nu är vi på banan. Shawn lyfte skrot medan jag körde en liten genomkörare.

 

5 minx 3 med 1 min vila

5x marklyft – 10 burpees – 15 situps 

så många varv som möjligt under 5 min sedan vila 1 min innan du kör igen.

Sista 30 sek på sista “intervallen” maxade jag i marklyft, fick absolut inte släppa greppet & göra så många som jag orkade till tiden var ute. 🙂 Efter det gick vi ut på stranden & hittade vår nya lekplats! 

IMG_4508

IMG_4510

IMG_4515

IMG_4514

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats