Lunchtime. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Lunchtime.

Emellan all skräpmat får vi faktiskt i Oss lite nyttigheter också 😉 Båda mår faktiskt riktigt dåligt efter att vi tryckt för mycket skräp så vi varvar med lite grönt & fräscht så att vi behåller våra kroppar utanför chocktillstånd av allt konstgjort. Nu har vi faktiskt hittat flera ställen som vi verkligen tycker om och som serverar riktigt bra mat! Man blir superinspirerad då många ställen är nytänkande kring smaker & servering så det är faktiskt roligare att hitta de små guldkornen där maten är helt fantastisk & fräsch än den billiga skiten. Har man en gång lärt sig hur bra mat smakar & va den gör för din kropp är det svårt att backa bak bandet & börja förgifta den. 

Har ni tips på ställen vi borde besöka, kommentera gärna både de med “riktigt” mat & ställen vi ska slafsa 😉 

IMG_4530

IMG_4531

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats