In love with Venice Beach. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

In love with Venice Beach.

Har hittat mitt nya färdmedel! En bräda! Jag såg en jag verkligen blev kär i gick in i butiken fick glida runt lite & sen bestämde jag mig för att detta ska jag bli bra på 😉 Nu är den min & vi ska bli bästa vänner i sommar, undrar om det blir lika poppis att jag glider på Stockholms gator som det är här i LA, sura svenskar som kommer skrika efter en kan jag tänka mig 😉 Det bjuder jag på, det är bara såååå kul! 

Venice Beach är så himla underbart, vi tog brädan & gled hela vägen till Santa Monica som är ännu vackrare & även stranden där man spelade in Baywatch!

IMG_4518 (1)

IMG_4519

IMG_4524

IMG_4528

IMG_4526

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats