Hajk i bergen! | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Hajk i bergen!

Man kan inte komma till LA & inte gå en hajk i de vecakra bergen 😉 Igår var det äntligen vår tur, herregud vilka vackra vandringsleder. Vi gick i perfekt väder & när vi insåg att vi var riktigt långt borta från Hollywoodskylten tänker man kanske att vi skulle nöja oss med att ta en bild från avstånd men ÅH NEJ.

Jag har aldrig varit så slut i mina ben efter en “promenad”, vi gick i 4 timmar haha. För såklart tog vi ju inte samma väg tillbaka utan vi tog en lite “kortare” väg. Detta är verkligen typiskt Oss. Vi får en snilleblixt som sedan gör att vi går/åker eller springer fel väg. Men underbart var det hursom och nu vill jag hajka varje dag, haha stackars BF. Funderar även på att köra lite backintervaller i någon av de fina bergen häromkring 😉 

IMG_4606

FullSizeRender (3)

FullSizeRender (2)

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats