Mitt Tough Viking (Hagaparken 8km). | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Mitt Tough Viking (Hagaparken 8km).

Nu är det en hel vecka sedan jag sprang ett av de bästa loppen jag sprungit. Det kunde varit solen, den grymma musiken som pumpade ur högtalarna, alla glada förväntansfulla ansiktena som alla log & peppade varann eller så var det bara ett satans bra lopp! Jag har sprungit Tough Viking sedan begynnelsen i Stockholm & sedan mina första löpsteg på banan så ser man markant hur de tar till sig av ris & ros de får av alla löpande. Säkerheten var ökad med mattor under monkeybarsen & romerska ringarna. Fler hinder var tillagda som såklart var superkul, såsom rutschbanan ner i vattnet & repklättringen. Banan var MYCKET tuffare än förra året, trots att det var riktigt tungt att springa i nästan minusgrader & regn sist. Men i år hade någon på ToughViking kontoret käkat taggtråd för det var riktigt surt i musklerna. Backe efter backe varvat med vattenhinder. Mjölksyra fick möta iskallt vatten, musklerna fick sig riktiga vändningar men det spelade ingen roll. När man nådde slutspurten vid rampen var det fullt med människor som stod & peppade & hejjade. Det var en sån otrolig känsla! Inte nog med det fick alla i WörkOutVikings bra placeringar och vi kom på plats 25 av alla 240 lag!! Och det är bara vårt andra år vi tävlar tillsammans & säsongen har bara börjat. Nu siktar vi på nästa lopp. Starkare, snabbare & ännu mer WÖRKOUTPOWER!

Och har ni aldrig sprungit ett lopp som detta, In & anmäl Er HÄR. Detta måste alla göra någon gång i sitt liv!

Vi ses på Gärdet den 29 Augusti. Och självklart kommer WörkoutVikings fortsätta träna tillsammans.

Så är Du sugen på att springa med Oss,

Gå med i gruppen på FB ( WörkOut ) för att hålla koll på när nästa BootCamp sätter fart inför loppet. 

 

Tillåt mig presentera #WÖRKOUTVIKINGS in action…

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=86LuNcyUFic&feature=youtu.be[/youtube]

 

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats