Jag är en Viking! | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Jag är en Viking!

Herre min je, vart ska jag börja?! Vilken dag, vilket lopp, vilket team, så mycket kärlek & en bra placering! Nu är det mycket som snurrar men jag låter fingrarna göra sitt & skriva ner det här inlägget 🙂 Vi möttes av otroligt fint väder idag, vilket är en total skillnad från förra året. Då var det 5 grader & svinkallt. Idag sken solen & för en stund kändes mina två lager tröjor som en svettig verkstad men några hundra meter in på banan kyldes den tanken ned i istanken, den va riktigt jäkla kall. Det tog sin lilla tid för mig att få ordning på andningen efter det doppet men lagom till den kilometerlånga backen fick jag in ett djupt andetag & löpningen började kännas stark igen. Vilket den också gjorde under hela loppet. Kroppen alltså, den kändes stark medan konditionen vissa gånger svek & tempot fick sänkas. Men jag är nöjd. Klarade alla hinder, nästan 😉 Släppte greppet på monkeybaren när det var någon meter kvar gjorde straffet på 30 push ups men då var ju iaf armarna vakna. Rampen snuddade jag repet med fingertoppen, ingen fördel att va midget i den, men vet inte varför jag gjorde ett försök & tog mitt straff istället. En dag ska rampen bli min! Sedan var det ju elhindret, trots alla hejjarop kunde jag inte förmå mig att springa igenom det. Förra året fick jag mig en ordentlig kyss & tror jag behöver gå kognitiv beteende terapi efter det. Jag bara ryser av tanken att få en stöt. Så ännu några push ups blev det & sen var det mål. Och inte var det tji på att man tagit årets första dopp, hela 5 gånger dessutom!! 

Inte nog med detta har jag överösts med kärlek av mina WÖRKOUTVIKINGS. Är så stolt från botten av mitt hjärta. Alla med olika historier & bakgrunder, mål & liv genomförde de loppet tillsammans! Kärlek! 

 

Vi hade ju två fotografer med Oss (värsta pro I know 😉 ) så det kommer att komma riktigt bra bilder i veckan, cant wait! 

IMG_3774

11233782_10152876434377705_3138915566737892018_n

IMG_3776

IMG_3777

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats