Snart är det dags att tävla!! | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Snart är det dags att tävla!!

Idag körde vi ett sista pass med WörkoutVikings inför Lördag & Tough Viking i Hagaparken. Hoppas verkligen ni vill komma & hejja, vi startar rätt tidigt men då har man kickat igång dagen liksom 😉 Klockan 10.00 gåt startskottet för Oss & jag är så taggad så jag blir svettig av tanken. Men svettigt blir det nog inte, vi möts ju bara några meter in på banan av isvaken…brrr….Aa sista hinderbanan var ju i Hammarbybacken i vintras. Sjukt jäkla kul, och bra placering så nu får man hoppas att krafterna sitter i. Under Tough Viking vet man aldrig vad som händer. Är så drabbad av elhindret från sist att jag funtar på att ta 50 burpees istället :/

Förra året var det fruktansvärt bra väder… 5 grader, kallt som in i bomben & regn på det. Tur att det var isvak direkt från start då, 2 km in på banan hade jag ingen känsel i kroppen. Underbar känsla, rekomenderar det starkt.

IMG_8481

 

Men lika gla va ja för det….INNAN loppet.

IMG_8429

 

jaha, efter också verkar det som 😉

IMG_8490

Ärligt talat så är det typ det roligaste som finns!!! Och nu är det dags igen 😉

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats