Hur viktigt kan det vara? | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Hur viktigt kan det vara?

När jag hade träningsresan i Spanien tränade gänget flera gånger om dagen & det var extremt viktigt att deras kroppar inte kändes stela vilket de självklart gjorde efter så mycket träning. Vad som är ännu viktigare då är att man verkligen tar tid & lägger på rörlighetsträning. Jag har själv varit en superstel pinne & kan även idag inte påstå att jag är super rörlig MEN det har blivit otroliga framsteg. Inom crossfit är man väldigt duktig med att både värma upp med olika rörlighetsövningar & jag inom WörkOut satsar ENORMT mycket på det. En del yogainspirerat men annars övningar som ofta dyker upp vid olika träningstillfällen på klasser & annat. Att lägga in mobilitetsträning på ditt träningsschema kommer att få din kropp att nå nya höjder! Glöm inte det! 😉

Leta upp kvastskaftet hemma & börja köra! Sök dig fram på youtube finns massvis med bra videos med övningar som funkar fin fint att göra hemma i vardagsrummet.

P4140754

P4150982

P4140780

P4151028

P4151053

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats