Löpskola med Simon Forsberg på Bosön. | Pischa Strindstedt

Pischa Strindstedt

Annons

Löpskola med Simon Forsberg på Bosön.

Gårdagens träning var ute på Bosön. Älskar verkligen Bosön. Varje gång man kommer dit känner man liksom vinsten i munnen. Man känner sig som en riktigt idrottare, en atlet! Även om man kanske är långt ifrån en sådan så är Bosön en plats för sådana & är man där & tränar så kan man iaf låtsas vara en 😉 Jag var där med WörkoutVikings för ett långpass med Simon Forsberg (löpskolan) . Han hade lagt upp ett pass där vi fick både ta del av  teknik med massa kul och utmanande övningar samt en liten hinderbana med häck! Hinder har man kravlat sig över men en häck när man har jordens kortaste ben, DET ska jag säga Er är utmanande. Och då hjälper det inte heller att man har en big booty. Välte nästan hindren med bakdelen bara 😉 Men som vanligt så var gänget sjukt nyfikna, duktiga & kämpade in i det sista. Fattar inte vilken underbar tur jag har med dessa grymma deltagare i WörkOut!

(sorry för mobilbilder, kameran hade inga batterier 🙁 )

bild 1 (9)

bild 2 (10)

bild 3 (6)

 

Ibland blire liksom bara inte bra…haha…

bild 4 (6)

bild 5 (4)

Kommentarer

Leave a Reply

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats